Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii traduceri Best Effort
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De ce un departament de traduceri special
pentru avocati?

Un procent important dintre clientii nostri este reprezentat de cabinete si societati de avocatura, fapt care ne-a permis sa acumulam o experienta relevanta, atat in domeniul terminologiei juridice de specialitate, cat si in construirea unui sistem flexibil de lucru, adaptat nevoilor profesionistilor din avocatura.

Cunoastem faptul ca programul dvs. este unul prelungit si plin, de aceea am extins programul nostru de lucru pentru a veni in intampinarea dumneavoastra. Va putem oferi solutii complete de traduceri la orice ora, prin serviciul nostru personalizat "Best effort", de preluare a documentelor pana noaptea tarziu, chiar si dupa inchiderea biroului.

Ce servicii ofera departamentul pentru traduceri juridice?

1. Servicii de traduceri autorizate de documente in/din toate limbile europene
O echipa de traducatori de inalta competenta, autorizati de Ministerul Justitiei din Romania, oameni exigenti si talentati, ce stapanesc bine terminologia din domeniul juridic si comercial au grija ca traducerile dumneavoastra sa fie recunoscute prin calitate si acuratete.
2. Servicii de interpretariat pentru toate limbile europene
Prin serviciile de interpretariat va punem la dispozitie interpreti experimentati pentru intalniri cu clientii dumneavoastra, asistenta la notariate, la semnarea de contracte, tranzactii imobiliare, licitatii, conferinte sau seminarii.
3. Asistenta in comunicarea cu clientii straini
Pentru o cat mai buna comunicare cu clienti sau parteneri straini, pe langa inlaturarea barierelor lingvistice, veti avea nevoie si de un timp de reactie cat mai scurt; astfel, pe langa serviciile clasice de traducere si interpretariat, veti putea apela la noi pentru:
• Traducerea emailurilor si a corespondentei in timp foarte scurt
• Servicii de interpretariat prin telefon – echipamentele noastre ne permit sa efectuam o conferinta telefonica intre dvs., clientii dvs. si interpretii nostri, indiferent unde va aflati, in Romania sau in strainatate
• Servicii de supralegalizare cu apostila a documentelor traduse (in original, cat si pe traducere), atat pentru tarile membre Haga, cat si pentru cele ne-membre.
• Servicii de colationare/corectura a unor traduceri facute de alti traducatori, eventual certificare cu semnatura de traducator autorizat si legalizare notariala.

Prin serviciile de interpretariat va punem la dispozitie interpreti experimentati pentru intalniri cu clientii dumneavoastra, asistenta la notariate, la semnarea de contracte, tranzactii imobiliare, licitatii, conferinte sau seminarii.
Din Gura in Gura